social-channel-googleplus surface account images colour extern-link map location store-on star brush paint-rol paint tester conditions delivery payment minus_16px plus_16px close_16px arrow-down_16px arrow-up_16px arrow-right_16px selected_16px email external-link social-facebook social-googleplus social-twitter list work business clients painters-icons-v2-source_pdf social-channel-facebook social-channel-instagram social-channel-instagram2 social-channel-twitter social-channel-youtube carrousel_prev carrousel_next download save-colour-off shopping-cart shopping-list store-finder search share save-colour-off2 save-colour-on info-off info-on workspace loader close icon-facebook-mono icon-youtube-mono
 

Sikkens Kleurselectie kleuren


Een praktische selectie van de meest toegepaste kleuren voor de schilder en opdrachtgever.
In het gebruikelijke onderhoudsbedrijf blijft het kleurenpalet doorgaans beperkt tot een betrekkelijk kleine serie regelmatig toegepaste kleuren, die voor de schilder en opdrachtgever geen technische en esthetische verrassingen bevat. Daartoe heeft een team van kleurenexperts uit het totale Sikkens kleurenassortiment een praktische selectie gemaakt van 175 kleuren die aansluit op de actuele behoeften in de markt.sikkens_7942_app_large_0.jpgSikkens Kleurselectiewaaier

Naast "aardse" kleuren is er steeds meer belangstelling voor frisse actuele kleuren. Deze Sikkens Kleurselectiewaaier bevat dan ook een aantal warme kleuren en neutralen, maar ook frisse blauwen, violetten, gelen en roden.

De kleuren zijn zodanig gerangschikt dat ze verlopen van lichte-, via warme- en koele kleurtonen naar donkere kleuren. Door de grote vraag naar lichte kleuren zijn deze voor in de waaier geplaatst, achterin de waaier staan de typisch donkere- en primaire lakkenkleuren.


Glansgraad

De kleurbladen van de Sikkens Kleurselectiewaaier heeft een variatie in glansgraad; een hoogglans- en een laagzijdeglansgedeelte. Hierdoor wordt een beeld gegeven welk effect de glansgraad heeft op de kleur.


Authentieke kleuren

Op veler verzoek zijn de Authentieke kleuren van Sikkens tevens in hoogglans opgenomen in deze waaier.


sikkens_kleurselectie_authentiek_0.jpg