social-channel-googleplus surface account images colour extern-link map location store-on star brush paint-rol paint tester conditions delivery payment minus_16px plus_16px close_16px arrow-down_16px arrow-up_16px arrow-right_16px selected_16px email external-link social-facebook social-googleplus social-twitter list work business clients painters-icons-v2-source_pdf social-channel-facebook social-channel-instagram social-channel-instagram2 social-channel-twitter social-channel-youtube carrousel_prev carrousel_next download save-colour-off shopping-cart shopping-list store-finder search share save-colour-off2 save-colour-on info-off info-on workspace loader close icon-facebook-mono icon-youtube-mono
 

Colour Futures 2017 kleuren


De kleurtrends voor 2017, met Kleur van het Jaar: Denim Drift.
Sikkens kan inmiddels bouwen op een enorme kennis over kleur en de positieve invloed die ervan uitgaat. Al die kennis die dag in, dag uit wordt verzameld, geanalyseerd en geïnterpreteerd door AkzoNobel’s Global Aesthetic Center, stelt Colour Futures™ in de gelegenheid kleurtrends te voorspellen en inspirerende collecties te presenteren.
Kleur van het Jaar 2017: Denim Drift (S0.10.50)

“Denim Drift” (S0.10.50) is dé Kleur van het Jaar voor 2017: een tijdloze en veelzijdige kleur die mooi aansluit bij de tijdgeest en die steeds een ander karakter heeft, afhankelijk van de lichtval, de kleuren waarmee hij wordt gecombineerd of de toepassing. En daarom ook nu nog een goede kleurkeuze en mooi te combineren met de Kleur van het Jaar 2018: Heart Wood.

Blauw is de kleur van het leven, de meest gedragen kledingkleur, de kleur van de weidse verten waarop we onze blik richten, van water dat verfrist. Blauw is een constante en blijvende waarde. Het is een kleur die het hele leven omspant, van het diepste inktblauw tot het mistig, bleek lichtblauw. Blauw is koningsblauw, maar ook jeansblauw en overallblauw.

Denim Drift is een must-have kleur. Een kleur waarmee je alle kanten op kan, die in allerlei leef- en woonstijlen past en daarmee een ideale keuze is.

Kleurentrends met Denim Drift

Naast de kleur van het jaar, stelt Sikkens 4 hedendaagse trendpalletten voor : New Romanticism, The Working Home, Shared Individualism, Considered Luxury.

Bekijk deze kleurentrends